Veelgestelde vragen

 

- “Een personal trainer hebben is toch duur en eerder luxe?”

Voor de persoonlijke aanpak van FiguCoach betaal je inderdaad meer dan voor een ander soort sportbegeleiding. Maar voor de resultaten die je op 3 maanden tijd kan bereiken met FiguCoach zou je anders gemakkelijk een jaar of langer moeten sporten. Op die manier kan het je dus zelfs geld en ook tijd besparen!

- "Ik ben veel te moe om te sporten door het drukke leven dat ik leid. Is dit dan wel iets voor mij?”

De meeste klanten die bij FiguCoach begeleid worden hebben ook een drukke agenda. Door de korte, intense trainingen hebben ze toch meer energie gekregen en voelen ze zich fitter dan ooit tevoren!

- "Ik train al maanden in een fitness maar mijn conditie is nog altijd even slecht. Hoe komt het dat ik nog steeds niet de vorm heb die ik wil?

Door de persoonlijk aanpak van FiguCoach kan je op korte termijn veel meer en sneller resultaat bereiken in vergelijking met het sporten in een gewoon fitnesscentrum! Wist je dat 80% van de mensen die zich inschrijven in een fitnessclub hun sessies al na een paar weken beëindigen omdat ze hun vooropgestelde doelstellingen niet bereiken, hun motivatie verliezen of omdat ze kwetsuren oplopen ten gevolge van oefeningen die ze verkeerd uitvoeren?

- "Zijn er anderen aan het sporten terwijl ik begeleid word zoals in de meeste fitnesscentra? "

Bij ons train je in alle privacy alleen of samen met een vriend /vriendin/collega/broer/zus/onder persoonlijke begeleiding in onze personal training studio!

- “Waarom geven jullie geen groepstraining?”

Ons concept is echt wel persoonlijke begeleiding. Bij groepstraining verdeelt de trainer zijn aandacht onder alle deelnemers. Hierdoor wordt de begeleiding een stuk minder persoonlijk en kan er niet meer van personal training gesproken worden. Het staat de individuele aandacht in de weg. Iedere deelnemer heeft zijn kwaliteiten en gebreken, in groep wordt het dus moeilijk om met iedereen tegelijk rekening te houden. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding echt wel de beste resultaten oplevert! 

- “Wat breng ik mee?“

Comfortabele sportkledij en degelijke sportschoenen. Een trainingshanddoekje is verplicht omwille van hygiënische redenen. Water is voorzien maar je mag natuurlijk ook je eigen drank meebrengen. Na het sporten kan je indien gewenst een douche nemen.

- “Moet ik al een goede conditie hebben om te starten bij FiguCoach?” 

Nee, iedereen ongeacht zijn/haar fitnessniveau is welkom en ieder programma wordt op maat gemaakt. Er wordt geleidelijk aan opgebouwd, ieder op zijn tempo. Indien je een lange periode inactief bent geweest, is het misschien aangewezen eerst een dokter te raadplegen. Ook getrainde sporters zullen hun vorm en prestaties bij FiguCoach kunnen aanscherpen. FiguCoach is voor iedereen van alle leeftijden!