Meer dan personal training

 

FiguCoach is MEER dan alleen personal training...

Het is een compleet coaching programma om zo snel en efficiënt mogelijk je sportieve doelstelling te halen!

Bij FiguCoach draait alles rond PERSOONLIJKE BEGELEIDING & COACHING. Het oude werkhuis van de voormalige Keurslagerij Sergeant werd volledig omgebouwd tot een compleet ingerichte PERSONAL TRAINING studio die zich leent tot het geven van 1 op 1 en 2 op 1 PERSOONLIJKE BEGELEIDING.

 

Mijn naam is Bert, coach, officieel E-Fit instructeur en voeding- en dieetkundige met jarenlange ervaring in fitnessbegeleiding en personal training. Daarmee ben ik de ideale persoon om je persoonlijk te begeleiden op weg naar je sportieve doelstelling. 

We focussen ons op de volgende 3 pijlers

TRAINING

De trainingen worden gegeven in alle privacy in onze eigen trainingsstudio.

  • 1 op 1: de meest efficiënte manier om je sportieve doelstelling te behalen. De begeleiding gebeurt individueel, alle aandacht gaat dus volledig naar jou.
  • 2 op 1: er kan ook onder begeleiding getraind worden samen met bv. vriend/vriendin, partner of collega. Met iemand samen trainen biedt zeker ook een aantal voordelen:
    • zorgt voor toewijding naar elkaar
    • kan tegen een verminderd tarief ten opzichte van 1 op 1 begeleiding
    • geeft ook goede resultaten omdat je door zowel je coach als trainingspartner gemotiveerd wordt om het maximale uit de training te halen!

VOEDING & SUPPLEMENTEN 

Om de beste resultaten te boeken is een evenwichtige voeding ook van groot belang. Daarom krijg je van ons de juiste voedingstips mee om je doel sneller te bereiken.

Als aanvulling op je voeding kan je bij ons ook 100% veilige & kwaliteitsvolle supplementen en dieetvoeding verkrijgen zoals eiwitproducten (poeders, repen, snacks,…), vetverbrander, creatine of vitaminesupplement. De producten zijn van Europese makelij, voorzien van een kwaliteitslabel en bovendien volledig conform de Belgische wetgeving.

GEDRAGSVERANDERING

We analyseren je huidige leefwijze en helpen je stap voor stap naar een betere levensstijl. We helpen je de juiste focus en toewijding te houden tijdens de begeleiding, want dit zijn eveneens cruciale factoren om te slagen in je doelstelling.

 

Zoals je ziet: FiguCoach biedt een TOTAALPAKKET VOOR MAXIMAAL RESULTAAT!