Formules

 

FORMULES -->E-FIT*E-FIT* + CARDIOXTENDXPRESS
EMS technologie* JA JA NEEN NEEN
Duur trainingssessies 20 min 2x 20 min 1 uur 30 min

 

 De verschillende formules zijn mogelijk in 1 op 1 en 2 op 1 begeleiding.

Je kan kiezen voor een 10 of 25 beurten kaart.

 

* Ee-fitXCLUSIEF VOOR DE REGIO geven wij personal training met E-FIT. Dit toestel werkt met de revolutionaire EMS technologie. Gedurende een volledige lichaamstraining worden elektrische impulsen tegelijkertijd naar alle spiergroepen & de dieperliggende spieren gestuurd. Geen enkele andere trainingsmethode kan dit effect benaderen!

1 sessie duurt slechts 20 minuten en stemt overeen met 90 minuten traditionele training! Dus ideaal voor mensen met een drukke agenda en toch een full body workout willen. Iedereen kan met de E-Fit getraind worden, zowel man als vrouw, jong en oud, sportief of niet-sportief. Ook voor (top)sporters kan dit toestel een serieuze meerwaarde betekenen om de sportspecifieke prestaties te optimaliseren!

 

EFFECTEN & TOEPASSINGEN:

  • Hogere vetverbranding: door de simultane stimulatie van alle spiergroepen word je stofwisseling geboost en draait je vetverbranding op volle toeren
  • Spierversteviging: 36.000 spiercontracties in 20 minuten, 90% van de spiervezels en dieperliggende spieren worden gestimuleerd, specifieke programma’s voor spieropbouw (bodybuilding) en spierdefinitie (shaping)
  • Beter bloed- en lymfecirculatie: snellere afvoer van afvalstoffen, vermindering cellulitis en spataders
  • Pijnreductie & revalidatie: 98% van de mensen heeft last van lage rugklachten. De diepere rugspieren en de spieren naast de wervelkolom worden versterkt en de pijnklachten verminderen.
  • Postnataal: extra aandacht voor versteviging van de verzwakte bekkenbodem-, onderrug- en buikspieren na een bevalling

 

Voor mensen die sneller gewicht willen verliezen raden we aan om onmiddellijk na de E-Fit nog 20 minuten HIIT cardio te doen. Door de E-Fit training krijgt je vetverbranding een serieuze boost en maakt het lichaam zeer veel energie vrij. Deze energie wordt dan tijdens de HIIT cardiotraining nog eens extra verbrand. Ook je naverbranding zal door de combinatie van de HIIT E-Fit en cardiotraining nog hoger zijn!!

Snel starten met personal training?

Maak een afspraak Veelgestelde vragen