Voedingsbegeleiding

Wilt u op een verantwoorde manier afvallen en advies en begeleiding krijgen in het bekomen van een gezond, evenwichtig voedingspatroon, dan helpen we u graag verder. We begeleiden u in het streven naar een gezond gewicht en hoe u het in de toekomst kan behouden door nieuwe eet- en leefgewoonten in te bouwen. Bij Figurello wordt u persoonlijk begeleid in het behalen van uw doelstelling.

Er wordt gestart met een intakegesprek (1st consult). U wordt volledig opgemeten en gewogen aan de hand van een body composition analyzer. Aan de hand van de resultaten bespreken we uw ideale gewicht en haalbaar streefdoel. U krijgt de nodige informatie die u zullen helpen uw doelstelling sneller te bereiken.

Daarna maken we wekelijks een controleafspraak om te kijken of alles goed gegaan is. We gaan dan ook opmeten en wegen en samen bespreken en evalueren we de resultaten. U krijgt regelmatig tips mee om in bepaalde omstandigheden bewust met je nieuwe voedingspatroon om te gaan.

Belangrijk tijdens het hele afslankproces is dat uw lichaam geen tekorten heeft. Daarom bekijken we of het nodig is om eventueel die tekorten uit je voeding op te vangen met een voedingssupplement.

Op het einde van de begeleiding - bij het behalen van uw streefdoel - krijgt u een aantal belangrijke leef- en eetregels mee om uw gewicht blijvend onder controle te houden.

Onthou goed: een regelmatige opvolging zorgt ervoor dat u veel makkelijker uw doelstelling bereikt!

Voor meer info of een afspraak maken: bel ons op 09/335.90.60 of gebruik het contactformulier.

VOLG ONS

 Facebook

 

NIEUWSBRIEF

CONTACTEER ONS

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(+32) 9 335 90 60

Dorp-West 113, 9080 Lochristi

OPENINGSUREN

WINKEL

  • MA tot VR   08u30 tot 14u
  • DI & DO     12u tot 21u
  • WO & ZA   08u30 tot 12u