Magic White

Magic White: 100% veilig tanden bleachen

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component Magic White en het contact met LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand zonder het tandoppervlak te beschadigen. Het 100% cosmetische product tast het tandglazuur absoluut niet aan (bevat geen peroxide)! 

Witte tanden zijn onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach. Dit procedé is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun witte stralende glans te geven.

Werken in alle veiligheid

De producten waarmee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

Hoe kan LED verlichting voor witte tanden zorgen?

Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleachen. De Magic White gel bevat tandblekende componenten die veel efficiënter werken dan deze die u over het algemeen in de handel vindt. Na het aanbrengen van de gel op het gebit wordt deze blootgesteld aan de speciale LED verlichting. Een behandeling duurt slechts 21 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Waardoor verkleurt ons gebit?

  • Ouderdom
  • Voeding: rode wijn, soda, koffie, chocolade, thee
  • Tabak

Wanneer is het niet mogelijk om de tanden te bleken?

Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden bleachen wordt ook afgeraden bij zwangere vrouwen.

Hoelang duurt het voordat de klant resultaat kan verwachten van de behandeling?

Direct na de behandeling met Magic White zijn de resultaten al te zien. De meeste patiënten die voor het eerst bij het bleachen van hun tanden gebruik maken van de combinatie Magic White en LED verlichting zien al na 21 minuten resultaat (2 tot 9 tinten verschil). Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker te bleachen dan gele tanden.

Hoelang blijven de tanden wit?

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit. Dit hangt van de leefwijze van de klant af. De tanden zullen bv. langer wit blijven als u geen of beperkt thee, koffie, rode wijn drinkt en niet rookt. Als u uw witte tanden wilt blijven houden is het aangewezen om de behandeling regelmatig te herhalen.

Is de behandeling pijnloos?

Een behandeling met Magic White is geheel pijnloos.

Is tandblekende pasta uit de supermarkt efficiënt?

De meeste tandblekende pasta uit de supermarkt stellen u in staat het tandglazuur te reinigen, maar ze kunnen niet hetzelfde resultaat opleveren als een diepgaande behandeling met de Magic White door een specialist.

Waar heeft u de naam Magic White nog al gehoord?

Magic White is officieel sponsor van Miss België.

 

Voor meer info of een afspraak maken: bel ons op 09/335.90.60 of gebruik het contactformulier.

VOLG ONS

 Facebook

 

NIEUWSBRIEF

CONTACTEER ONS

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(+32) 9 335 90 60

Dorp-West 113, 9080 Lochristi

OPENINGSUREN

WINKEL

  • MA tot VR   08u30 tot 14u
  • DI & DO     12u tot 21u
  • WO & ZA   08u30 tot 12u